"Nyheter"

Nyhetsarkiv

Här kan du läsa alla nyheter. Klicka här för att komma till Itello Insights.

Inca 18.3 – Alive

170 000 svenska lever utomlands som pensionärer i 171 länder. Det skapar problem för de som betalar ut pensionen. Lever de fortfarande ska de få sin pension – Alive. I Inca 18.3 automaticerar vi hanteringen och sänker kostnaderna.

Läs mer

Fora väljer Itello för nytt verksamhetsstöd

Fora har efter en omfattande upphandling och förstudie valt Itello som leverantör av nytt IT-stöd för sin verksamhet. Varje år förmedlar Fora drygt 17 miljarder kronor i premier och avgifter från 215 000 företag till ett 40-tal pensionsförvaltare, försäkringsbolag, stiftelser och fonder.

Läs mer

SPP vinnare av Årets trofé 2017

Med den nya fondhandelsplattformen från Itello har SPP skapat en stark position för att utveckla sitt fonderbjudande till kunder oavsett om de vill ha personlig rådgivning eller automatiserade råd från robottjänster.

Läs mer

Mats Lillienberg, ny VD för Itello

Styrelsen för Itello AB har utsett Mats Lillienberg som ny VD. Mats har över 30 års erfarenhet från produktbolag inom mjukvaruindustrin med fokus på finansbranschen, inklusive livförsäkrings- och pensionsbolag

Läs mer

Två starka svenska fintechbolag i strategiskt samarbete

Två starka svenska fintechbolag i strategiskt samarbeteFintechbolagen Itello och Metaforce har inlett ett strategiskt samarbetarbete för att erbjuda standardlösningar för kunder inom liv- och pensionsbranschen i Norden. Itello och Metaforce är två centrala aktörer i det ekosystem av nordiska insurtechbolag som växer fram i Sverige. Itello erbjuder ett komplett, anpassningsbart affärssystem till liv- och pensionsbolag och Metaforce levererar […]

Läs mer

Inca 18.1 – No Strings Attached

GDPR påverkar oss alla. För våra kunder innebär det att de inte längre får spara uppgifter kunderna hur länge som helst. De har rätt att bli obundna och frikopplade från uppgifterna om dem – no strings attached.

Läs mer
1 2 3 13