• se
  • en
  • no
Slider
2019 års PAS-rapport från Celent – Itello befäster sin position i Norden
Celent presenterade nyligen en rapport där man sammanställde granskningen av 37 europeiska leverantörer av Policy Administration System – PAS. Itello är den enda leverantören från de nordiska länderna och en av få som uppfyller kraven i 2017 och 2019 års rapporter.

Insurtech och Insurance 4.0

Det var ett fullsatt frukostseminarium när Itello bjöd in till höstens Morning Insights: Insurtech och Insurance 4.0 - är du redo att samarbeta?

​Sthlm Fintech Week 2019 – Insurtech Seminars
Det nordiska ekosystemet inom liv och pension är på stark frammarsch. Frågan är dock inte längre om försäkringsbolagen ska använda sig av ny teknologi, utan hur den kan användas för ett affärsmässigt försprång. För att överleva i den snabba utvecklingen blir proaktivt arbete, samarbeten, kundrelevans och kompetenssäkring avgörande. Detta är några av de slutsatser vi drar från Insurtech 2019.
Launch of the Nordic Insurtech Report
As a result of Stockholm Fintech Week the Nordic Insurtech Report is released today. Co-authored by Itello's Head of digital solutions, Henrik Allert.
Itello erkänd av Gartners Magic Quadrant
Itello är stolt över att vara en av de elva leverantörerna som är erkända i rapporten och den enda leverantören med huvudkontor i Norden.
Kontakta oss