Business Model Finance 2016

 

Cordial och Finansliv arrangerade för fjärde gången Business Model Finance. Den 17/3 på fick vi på Nalen ta del av de starkaste trenderna inom bank, finans och försäkring med fokus på affärsmodellutvecklingen i branschen.

Program

Affärsmodellen står i centrum för finansbranschens transformation när tidningen Finansliv och managementfirman Cordial arrangerar årets Business Model Finance med underrubriken Future of Finance. På scenen står entreprenörer, investerare och innovatörer. Du möter de skarpaste framtidstänkarna hos de etablerade aktörerna och de kaxigaste utmanarna. Du har dessutom möjligheten att träffa några av våra medarbetare från Itello!

Ta del av hela programmet här!

Digitalisering

Ta del av vår Product Manager Henriks Allerts sammanfattning fördraget av Lotta Lovén från Swedbank, chef för Digitala lösningar

Läs mer →

Det viktigaste från paneldiskussionen

Lotta Lovén deltog även tillsammans i en paneldiskussion med Peter Wiklöf, VD på Ålandsbanken, där man diskuterade synen på egenutvecklade lösningar kontra möjligheten att accelerera sin innovationskraft i samarbeten och konstellationer med pigga start-up bolag och andra aktörer.

Läs mer →