Våra kunder representerar de hela spektrat av bolag på pensions- och försäkringsmarknaden,
med hänsyn till ursprung, storlek, inriktning och distribution.

Alla har det gemensamt att de söker effektivare administration, ser fördelarna med att använda standardiserade affärssystem,
och att IT aldrig kan vara en isolerad funktion utan alltid är integrerad i affärsverksamheten.


previous arrow
next arrow
Slider

Årets trofé
Itello lyfter fram de kundprojekt vi tillsammans genomför och skapar effektivare administrativa processer, sänker kostnader och höjer kvalitén.

Samverkan mellan kunder och Itello
Vi har en etablerad modell för samverkan med våra kunder. Med respektive kund på strategisk, taktisk och operativ nivå och gemensamma forum med alla kunder.

Fora väljer Itello för nytt verksamhetsstöd
Fora har efter en omfattande upphandling och förstudie valt Itello som leverantör av nytt IT-stöd för sin verksamhet. Varje år förmedlar Fora drygt 17 miljarder kronor i premier och avgifter från 215 000 företag till ett 40-tal pensionsförvaltare, försäkringsbolag, stiftelser och fonder.
SPP vinnare av Årets trofé 2017
Med den nya fondhandelsplattformen från Itello har SPP skapat en stark position för att utveckla sitt fonderbjudande till kunder oavsett om de vill ha personlig rådgivning eller automatiserade råd från robottjänster.
ITP-upphandlingen klar
ITP-upphandlingen klar - här är vinnarna13 bolag deltog i upphandlingen av det nya femåriga avtalet inom ITP-avtalet – idag fick[...]