Slider

”En smartare form av trygghet." 

Fora är ett serviceföretag som gör det enkelt för företag och anställda att överblicka sina kollektivavtalade trygghetslösningar. De säkerställer att kollektivavtalade premier och avgifter blir korrekt hanterade, beräknade, fakturerade och överförda. Itellos Inca hanterar stora delar av Foras kärnverksamhet vilket gör det möjligt för Fora att fortsätta resan mot ökad digitalisering och flexibilitet.

Genom samarbetet med Fora blir Itello en allt viktigare leverantör i det svenska ekosystemet kring liv- och pensionssparande och tillsammans skapar vi möjligheter att effektivisera verksamheten även för val- och premiecentraler samt försäkringsförmedlare.

Fora, första pensionsaktören med kärnsystemet i molnet

Fora valde under hösten 2018 Itellos affärssystem Inca som nytt IT-stöd för sin verksamhet och väljer nu även Itello Live som leveransmodell. Fora sökte en effektiv och säker driftlösning till Inca som skulle underlätta vardagen för verksamheten. Valet föll på Itello Live från Itello.

...
Läs mer

Itello erkänd av Gartners Magic Quadrant

Itello är stolt över att vara en av de elva leverantörerna som är erkända i rapporten och den enda leverantören med huvudkontor i Norden.

...
Läs mer

Fora väljer Itello för nytt verksamhetsstöd

Fora har efter en omfattande upphandling och förstudie valt Itello som leverantör av nytt IT-stöd för sin verksamhet. Varje år förmedlar Fora drygt 17 miljarder kronor i premier och avgifter från 215 000 företag till ett 40-tal pensionsförvaltare, försäkringsbolag, stiftelser och fonder.

...
Läs mer