Slider

”Vi vill hjälpa dig att nå dina mål och uppfylla dina drömmar.”

Nordea Liv & Pension har ett nytänkande inom flera områden och ambitiösa planer på att bli en föregångare för företagsaffären inom tjänstepensionsområdet i Sverige. Med en bred distribution via ett rikstäckande bankkontorsnät och smarta lösningar för att digitalisera kunddialogen skapar Nordea Liv & Pension möjligheter till kundanpassade erbjudanden.

En central del för att skapa attraktiva erbjudanden är att ha ett välsorterat produkterbjudande. Genom att komplettera sitt egna produkterbjudande med externa försäkringsgivares utnyttjar Nordea Liv & Pension den fulla potentialen i Inca och Itello digitala lösningar. Det innebär att Nordea Liv & Pension kan ta tillvara på affärsmöjligheter när de uppstår – oavsett kanal.

Gjensidige Forsikkring och norska Nordea Liv, nästa livbolag som konsolideras?

Nordea köper det norska försäkringsbolaget Gjensidiges bankverksamhet och ingår ett strategiskt partnerskap kring distribution av Gjensidiges försäkringserbjudande.

...
Läs mer

Nordea avvecklar Nordea Liv & Pension i Danmark

Nordea avvecklar Nordea Liv & Pension i Danmark Nordea Bank säljer ytterligare en del av Nordea liv & Pension i Danmark. Köparen är som tidigare danska Foreningen Norliv som nu ökar sitt ägande till 70 procent.Affären kommer att generera en vinst efter skatt på 172 miljoner euro för Nordea. Posten på 30 procent som senare ska

Läs mer

Nordea Liv & Pension förnyar med hjälp av Itello

Nordea Liv & Pension Sverige befinner sig i en offensiv affärsutvecklingsfas inom företagsaffären med nytänkande inom flera områden. En viktig del i förnyelsen är Nordeas val av Itellos branschledande produkt Inca för att modernisera delar av sitt IT-stöd.

...
Läs mer