• Swedish
  • English
  • Norwegian Bokmål
Slider

”Bättre pension – enkelt och hållbart.”

SPP ersatte oflexibla och föråldrade IT-system med Inca. Genom migrering av existerande försäkringar fick SPP tillgång till integrationer och automatiserade processer som skapar en modern plattform för att bygga framtidens affär. Dessutom får man ökad förvaltningsbarhet, förbättrade förutsättningar för regelefterlevnad samt förutsägbara kostnader. Med Itellos digitaliseringslösningar skapar SPP effektiva digitala dialoger med såväl förmedlare, företags- och privatkunder som effektiva integrationer med samarbetspartners. Tillsammans skapar det en kostnadseffektiv administration som är redo att driva SPPs framtida hållbara affärer.

SPP’s 8:e migrering i transformationsprojektet Future Core

2015 påbörjade SPP sin stora automatisering och digitaliseringsresa med att ersätta en fragmenterad IT-plattform med flertalet äldre och oflexibla IT-system med Inca. Under våren genomfördes den 8:e migreringen, vilket var den hittills största flytten av försäkringsbestånd till Inca.

...
Läs mer

Premiär för SPPs helt digitala tjänstepensionserbjudande

Med SPPs digitala tjänstepensionserbjudande möjliggör de en fullt ut digital säljprocess där kunden erbjuds snabb och smidig betjäning med digital signering.

...
Läs mer

SPP vinnare av Årets trofé 2017

Med den nya fondhandelsplattformen från Itello har SPP skapat en stark position för att utveckla sitt fonderbjudande till kunder oavsett om de vill ha personlig rådgivning eller automatiserade råd från robottjänster.

...
Läs mer

Årets trofé

Itello lyfter fram de kundprojekt vi tillsammans genomför och skapar effektivare administrativa processer, sänker kostnader och höjer kvalitén.
Läs mer

Fondhandel med framtidssäkring

Fondhandeln är under förändring. Ökade krav, ökad hastighet och prispress innebär att det krävs både effektivisering och förändring för att komma ut som vinnare. Inom SPP står automatisering och snabb digitaliseringtakt högt på agendan. Som ett första steg har man växlat upp sitt föråldrade fondhandelssystem till Itellos Inca och genom detta skapat en lika flexibel som framtidssäkrad motor för sin fondhandel. Genom migreringen till Inca har SPP skapat förutsättningar för ett fondtorg som är lättillgängligt, automatiserat och helt inriktat på att erbjuda ett långsiktigt kundvärde.

Slider

Covid-19