Financial Services Industry Week

Enabling digital transformation in financial services

Hur ser framtiden ut för försäkringsföretagen? Vilka erbjudanden krävs för att skapa nya värden som gynnar både branschen och kunderna? Hur kan ny teknik och artificiell intelligens vara en del av lösningen?

Det här är några av de frågeställningar som kommer att avhandlas på Microsoft Pivot Financial Services Industry Week den 26–28 november.  

Den 26 november är temat Digital Strategy for Financial Services och specialanpassat för dig som sitter i ledningsgrupp eller motsvarande, jobbar med affärsutveckling eller i ledande befattning inom IT. Under eftermiddagen är Henrik Allert - Head of Digital Solutions på Itello en av värdarna för eftermiddagens rundabordssamtal.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig!

Syftet med Microsofts evenemang Enabling digital transformation in financial services är att samla ledande aktörer inom finansbranschen för att knyta kontakter och ta del av insikter som kan leda till framtidssäkra och kundanpassade affärer.

Henrik Allert, Head of Digital Solutions på Itello.

Finansbranschen har oerhörda möljligheter med ny teknik

Som enskilt företag är det vara svårt att få tillgång till de mest framgångsrika aktörernas nuvarande situation, insikter,   erfarenheter och lärdomar. Det vill Microsoft ändra på med eventet Microsoft Pivot: Financial Services Industry Week, där flera av de viktigaste aktörerna i finansbranschen samlas för att dela med sig av sin kunskap kring vidareutveckling av sina affärer. En transformation där teknik förvisso spelar en avgörande roll men där just affären hela tiden står längst fram.

Crowddialog för djupa insikter

Under eventet får deltagarna möta företagsledare och affärsutvecklare i rundabordssamtal som fördjupar sig i möjligheter, vägar och metoder.
– Du kan se det som en crowddialog, som leds och modereras av områdesexperter från Microsoft och våra partners, säger Johannes Anderberg, affärsutvecklare inom bank och försäkring på Microsoft Sverige. i en artikel från Business Tech

Regulatoriska krav ökar kraven på att ha full på sin affär och verksamhet

Itello bjöd in representanter från Microsoft och Finansinspektionen på vårt frukostseminarium Morning Insights med titeln Regulatoriska krav på branschens molntjänster. Nu kan du ta del av vår sammanfattning och ladda ner presentationerna. Regulatoriska krav hett ämne på Morning Insights

SaaS vår nya leveransmodell av Inca

Sedan starten av Itello 2004 har vi utvecklat vårt browserbaserade system för administration av försäkringar för branschens aktörer. Vi valde att utveckla i JAVA och en modern och kostnadseffektiv teknisk plattform med många leverantörer av hårdvare. Sedan start har våra kunder utnyttjat den teknologi som Microsoft har erbjudit i opertivsystemet Windows, databasen SQL och webbbläsare Internet Explorer och efterföljare.  Alla aktörer har hittills valt att installera Inca - affärssystemet för hela försäkringsbranschen on-prem. Nu har våra kunder ytteligare en leveransmodell att välja på. Software as a Service - SaaS

Läs mer på Itello Insights

Regulatoriska krav på branschens molnlösningar
Regulatoriska krav hett ämne på Morning Insights​Över 100 personer hade samlats till höstens Itello Morning Insights. Microsoft i egenskap av[...]