• Swedish
  • English
  • Norwegian Bokmål

Itello förstärker med Christine Blinke som ny CMO

Christine Blinke är ny Chief Marketing Officer på Itello. Som ansvarig för marknadsstrategi, marknadskommunikation och varumärkesutveckling får hon en nyckelroll när Itello nu expanderar internationellt.

Christine har lång erfarenhet av internationell B2B-marknadsföring från ledande roller på flera framgångsrika techföretag. Hon har närmast varit CMO, EVP, Head of Marketing & Communications för Itiviti Group, ledande inom tradingteknologi och tjänster för de globala kapitalmarknaderna.

– Jag är mycket glad att välkomna Christine som CMO till Itello. Hennes styrka inom digital marknadsföring och varumärkesbyggande tillsammans med ett genuint affärstänkande får stor betydelse för Itello och vår ambition att bli den ledande partnern inom verksamhetsstöd och automation för Europas livförsäkrings- och pensionsbolag, säger Mats Lillienberg, vd Itello.

Christine drivs av att utveckla varumärken och göra dem tydliga och attraktiva såväl internt som externt. Hon betonar också marknadsföringens affärsstödjande syften och lägger stor vikt vid ett nära samarbete med produkt- och säljledning. Som CMO tar hon plats i Itellos ledningsgrupp och ser fram emot att inspirera medarbetare att arbeta mot tydliga mål och forma kulturen i företaget.

– Det är riktigt spännande att komma till Itello och bli en del av en expansiv resa. En viktig uppgift för mig direkt är att sätta en varumärkesstrategi som stödjer våra affärsmål och stärker Itellos varumärke internationellt, säger Christine Blinke.

Christine tillträdde sin nya tjänst den 1 juni.

Christine Blinke CMO Itello
  • June 12, 2020