Per Brandt, ny CTO för Itello

Per Brandt har utsetts till ny CTO för Itello och tillträdde sin tjänst den 2 september 2019. Han har mer än 20 års erfarenhet av produkt- och mjukvaruutveckling samt affärsutveckling och ledarskap.

Per kommer att ansvara för product management och R&D. Han kommer att jobba nära utvecklingsteamen och leda den tekniska utvecklingen av Itellos produkter.

Per har mångårig erfarenhet av att hjälpa chefer, team och medarbetare att bygga rätt saker, på rätt sätt med fokus på hög kvalitet och hastighet. Med djup kompetens inom bank och finans kommer han att bli en bidragande nyckelperson för Itellos långsiktiga strategi och fortsatta resa mot att bli det ledande mjukvaruföretaget för liv och pension i Europa.

Kvalitet och hastighet ger rätt förutsättningar för att vidareutveckla produkt och lösningar för att fortsätta transformationen till ”moln först” och lägga grunden för att bli det ledande mjukvaruföretaget för liv och pension i Europa. Jag ser fram emot att bidra och skapa förutsättningarna för detta tillsammans med Itello.

Per Brandt CTO / ItelloPP Pension går över till molnlösning från Itello i samarbete med Future Core Cloud
PP Pension går över till molnlösning från Itello i samarbete med Future Core Cloud Itello bygger vidare på sitt samarbete med Future Core Cloud[...]
Highest credit rating AAA
Open insurance – not if, but when The move towards openness and data sharing seems to be a trend that[...]
Movestic empowers personalized and long-term sustainable fund offerings
Open insurance – not if, but when The move towards openness and data sharing seems to be a trend that[...]
  • September 10, 2019