• Swedish
  • English
  • Norwegian Bokmål

Per Brandt, ny CTO för Itello

Per Brandt har utsetts till ny CTO för Itello och tillträdde sin tjänst den 2 september 2019. Han har mer än 20 års erfarenhet av produkt- och mjukvaruutveckling samt affärsutveckling och ledarskap.

Per kommer att ansvara för product management och R&D. Han kommer att jobba nära utvecklingsteamen och leda den tekniska utvecklingen av Itellos produkter.

Per har mångårig erfarenhet av att hjälpa chefer, team och medarbetare att bygga rätt saker, på rätt sätt med fokus på hög kvalitet och hastighet. Med djup kompetens inom bank och finans kommer han att bli en bidragande nyckelperson för Itellos långsiktiga strategi och fortsatta resa mot att bli det ledande mjukvaruföretaget för liv och pension i Europa.

Kvalitet och hastighet ger rätt förutsättningar för att vidareutveckla produkt och lösningar för att fortsätta transformationen till ”moln först” och lägga grunden för att bli det ledande mjukvaruföretaget för liv och pension i Europa. Jag ser fram emot att bidra och skapa förutsättningarna för detta tillsammans med Itello.

Per Brandt CTO / ItelloItello ansluter sig till S4I for Insurance AB
Itello AB ansluter sig till S4I for Insurance AB Itello AB ansluter sig som 18:e bolag till S4I för att delta[...]
Tekniktrenderna vi tar med oss från Gartner IT Symposium
Tekniktrenderna vi tar med oss från Gartner IT Symposium​Henrik Allert, Strategic Product Management, representerade Itello på plats under Gartner Symposium[...]
Ny CTO för Itello
​Per Brandt, ny CTO för Itello​Per Brandt har utsetts till ny CTO för Itello och tillträdde sin tjänst den 2[...]
  • September 10, 2019