Vinnare av Årets trofé 2019 - SPP med Sveriges första heldigitala tjänstepensionserbjudande 

I en bransch som kännetecknas av snabb digital transformation och ständigt föränderliga kundbeteenden och krav har SPP som modig vägvisare vågat utmana det etablerade och skapat Sveriges första heldigitala tjänstepensionserbjudande. 

Projektet är en del av en omfattande digitaliseringsresa och har skett i nära samarbete med Itello, som leverantör av en ny IT-plattform och ett batteri av kundvänliga digitala lösningar. Plattformen stödjer SPPs drivkraft att skapa en trygg och hållbar framtid för sina kunder och framtida generationer.

För att vara först i Sverige med att lansera detta heldigitala tjänstepensionserbjudande, som hjälper alla inblandade parter att spara både tid och pengar, utses SPP till vinnare av Årets Trofé 2019.

Genom Årets trofé vill vi uppmärksamma människorna i projekten och resultatet av deras förmåga att genomföra uppgifterna. Projekten visar på en stor bredd på uppdrag och kompetens hos våra medarbetare och funktionalitet i våra produkter, men framförallt mod hos våra kunder att ta sig an utmanade projekt.

Itellos Nomineringskommitté har utvärderat de projekt som genomförts tillsammans med våra kunder under 2019. Kriterierna för att projekten ska kunna nomineras är att de har skapat ett stort värde för våra kunder, gett positiva ekonomiska effekter samt satts i produktion eller genomförts under 2019. I år hade vi många kundprojekt att välja bland där vårt affärssystem Inca skapat effektivare administrativa processer, sänkt kostnader och höjt kvalitén för våra kunder.

Tillsammans med våra kunder genomför och skapar vi effektivare administrativa processer, sänker kostnader och höjer kvalitén. Det firar vi med Årets trofé. Grattis SPP som vann Årets trofé 2019 med Sveriges första heldigitala tjänstepensionserbjudande!

Mats Lillienberg,
VD, Itello AB 
Årets trofé 2019 – de nominerade är…
Varje år vill vi på Itello uppmärksamma kundprojekt som skapat stor affärsnytta för våra kunder. Detta gör vi genom utmärkelsen Årets trofé där vi även hyllar personer hos våra kunder som har bidragit till projektens framgångsrika resultat.
Swedbank vinnare av Årets trofé för 2018
Swedbank vinnare av Årets trofé för 2018 ​Swedbank​ vann det prestigefyllda priset Årets trofé 2018 från Itello. Tack vare projektet[...]
SPP vinnare av CIO Awards 2019 “Årets digitala projekt”
När CIO Awards gick av stapeln för femtonde året i rad utsågs SPP, en av de ledande digitala aktörerna i Sverige, till vinnare av Årets digitala projekt för sitt digitala tjänstepensionserbjudande.
Insert Content Template or Symbol
  • June 5, 2020