Om Itello

Itello är ett svenskt fintechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Vi drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner.

Itello erbjuder produkter och lösningar som alltid är långsiktigt hållbara med syfte att automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser samt möjliggöra innovativ affärsutveckling för alla våra kunder.

Itello förstår branschens nuvarande utmaningar och blickar ständigt framåt för att säkra att trender, möjligheter och krav, inom både branschen och IT, kommer våra kunder tidigt till godo.

Itello erbjuder produkter och tjänster som förenar bred verksamhetskunskap med djup IT-kompetens. Erfarenheten visar att den kombinationen behövs för att ge den allra bästa vägledningen till våra kunder.

Itello är ett värderingsstyrt företag, vilket innebär att vår organisation och vårt arbete genomsyras av våra gemensamma värderingar och principer i allt vi gör.

Itello är en arbetsplats där de mest lämpade personerna vill arbeta. Arbetssättet präglas av våra värderingar samt av arbetsglädje, nyfikenhet och en stark pionjäranda!

Framtiden blir vad vi gör den till.

Itello har utnämnts till Mästargasell 2019
Itello har utnämnts till Mästargasell 2019 Men vad innebär det och vad betyder utmärkelsen för oss på Itello? 2019 är[...]
Itello sammanfattar Insurtech 2019
​Sthlm Fintech Week 2019 - Insurtech Seminars I onsdags (13/2) var Insurtech på agendan under Sthlm Fintech Week. Detta är[...]
Patrik Stålberg – ny CFO för Itello
Patrik Stålberg, ny CFO för ItelloPatrik Stålberg har utsetts till ny CFO för Itello och tillträdde sin nya tjänst den[...]