Om Itello

Itello är ett svenskt fintechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Vi drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner.

Itello erbjuder produkter och lösningar som alltid är långsiktigt hållbara med syfte att automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser samt möjliggöra innovativ affärsutveckling för alla våra kunder.

Itello förstår branschens nuvarande utmaningar och blickar ständigt framåt för att säkra att trender, möjligheter och krav, inom både branschen och IT, kommer våra kunder tidigt till godo.

Itello erbjuder produkter och tjänster som förenar bred verksamhetskunskap med djup IT-kompetens. Erfarenheten visar att den kombinationen behövs för att ge den allra bästa vägledningen till våra kunder.

Itello är ett värderingsstyrt företag, vilket innebär att vår organisation och vårt arbete genomsyras av våra gemensamma värderingar och principer i allt vi gör.

Itello är en arbetsplats där de mest lämpade personerna vill arbeta. Arbetssättet präglas av våra värderingar samt av arbetsglädje, nyfikenhet och en stark pionjäranda!

Framtiden blir vad vi gör den till.

Swedbank vinnare av Årets trofé för 2018
SPP Vinnare av Årets trofé 2017 SPPs byte av fondhandelsplattform vann det prestigefyllda priset Årets trofé 2017 från Itello. Med[...]
Itello utställare på Findig 2019 i Oslo
Itello utställare på ​Findig 2019 i OsloPå torsdag den 5 juni intar Itello scenen på Clarion Hotel The Hub i[...]
Launch of the Nordic Insurtech Report
Launch of the Nordic Insurtech Report Being actively involved in the Insurtech ecosystem, Itello is proud to be part of[...]