Itello får återigen Trippel-A för högsta kreditvärdighet

Soliditet har ännu en gång diplomerat Itello som Trippel-A för högsta kreditvärdighet. För att få utmärkelsen Trippel-A krävs det att bolaget omsätter mer än två miljoner och att nyckeltalen ska vara betydligt över branschens genomsnitt. Vanligtvis diplomeras endast företag som varit verksamma i mer än tio år.

– I år är det i allmänhet väldigt få företag som diplomerats till Trippel-A, och i synnerhet i vår bransch, säger sälj- och marknadsansvarig Jan Hedestam på Itello. Därför är vi så klart extra glada över utmärkelsen, som är ett tecken på sunda finanser.

Soliditet AB är Nordens ledande leverantör av kredit- & affärsinformation och ingår i Bisnode AB som i sin tur är Europas ledande utgivare av digital affärsinformation med tjänster inom kredit-, marknads- och produktinformation. Soliditets värderingsmodeller för bedömning av såväl betalningsförmåga som betalningsvilja hjälper företag att fatta fler och lönsammare affärsbeslut. På en skala som startar på C är Trippel-A den högsta möjliga bedömningen. 

  • December 1, 2010