Itello – Gasellföretag i Stockholms tillväxttopp

Mindre än 0,5 % av Sveriges företag utses varje år till Gasell av Dagens Industri. Det är hårda krav som ställs på Gasellerna, men Itello lyckas, som förväntat, för andra året i rad ta sig in på listan över företagen med störst tillväxt i Stockholms län. I kombination med att Soliditet diplomerat Itello med Trippel-A för högsta kreditvärdighet ger det oss en unik position i it-branschen.

Itellos tillväxt var 119 % t.o.m. verksamhetsåret 2008/2009, vilket gör att vi hamnar på plats 206 av 235 på listan över Gaseller i Stockholms län. Totalt 42 it-företag finns på listan och Itello placerar sig på 35:e plats av dessa.

Itello uppvisar fortsatt framgång; under verksamhetsåret 2009/2010 ökade vår omsättning med 32% till 110,3 miljoner kronor. I nedanstående graf åskådliggörs hur vi levde upp till Gasells omsättningskrav för redan fyra år sedan, att vi klarat oss bra även under de två senaste årens finanskris, och att prognosen ser god ut även inför nästa års Gasellutnämning. 

 

  • December 3, 2010