• Swedish
  • English
  • Norwegian Bokmål

Brummer Life migrerar sin white-label affär

Brummer Life är en av Itellos senaste kunder men inte okända inom försäkringsbranschen. De har tidigare erbjudit kapitalförsäkring via white-labeling men nu valt att ta steget att bli ett försäkringsbolag. I samband med starten migrerades försäkringar till ett värde av 200 MSEK.

I nyhetsbreven Risk & Försäkring Online och Pension Online berättar Robert Lindblom, VD på Brummer Life, om beståndsöverlåtelsen av 2 700 försäkringsavtal från Folksam Fondförsäkring. Överföringen till Inca genomfördes i mars 2011.

Migreringen av försäkringsbeståndet har fungerat utomordentligt, därför var beslutet att sätta bolaget i full produktion den 1 mars logisk. I och med detta är bolaget inte längre i behov av Folksams system, säger Robert Lindblom, vd för Brummer Life, till Risk & Försäkring Online.

Robert Lindblom
Brummer Life /VD


Från den 1 mars 2011 nytecknar Brummer Life försäkringar i Inca.
Sedan lanseringen har försäkringsbolaget utfärdat cirka 200 nya försäkringsavtal med ett förvaltat kapital om cirka 200 miljoner kr. Detta är motiverande för alla oss som arbetat intensivt med att starta upp livförsäkringsbolaget, fortsätter Robert Lindblom.


Almi Väst ser stor potential inom insurtech
Insurtech blir det nya Fintech Almi Väst samlade både etablerade akörer inom försäkringsbranschen, Insurtechbolag, start-ups, högskolor och investerare för att[...]
Söderberg & Partners upphandling skapar ny värdekedja
Söderberg & Partners upphandling skapar ny värdekedjaMed upphandlingen Plusplan Netto har Söderberg & Partners kopplat greppet om kundrelationen och flyttat[...]
Brummer Life migrerar sin white-label affär
Brummer Life migrerar sin white-label affärBrummer Life är en av Itellos senaste kunder men inte okända inom försäkringsbranschen. De har[...]
  • April 5, 2011