Vi förenklar bolagens arbete med ITP-upphandlingen

I mitten av januari skickas underlaget till ITP-upphandlingen ut. Premierna är ca 10 miljarder per år och ett obligatoriskt omval öppnar upp för en hektisk övertalningskampanj inför valet, även om man vill ha kvar samma bolag.

Redan idag fick våra kunder på ett frukostseminarium här på Itello ta del av en rad nyheter och konsekvenser, presenterade av pensionsexperten Björn Dannberg. Under seminariet gick produktspecialisten Maria Sjöberg från Itello igenom det arbete som vi gör för att våra kunder ska kunna fokusera på att utveckla sina erbjudanden i ITP-upphandlingen. En av de intressanta aspekter som togs upp var hur man ska utforma sitt anbud baserat på upphandlarnas intentioner.

Vi ser naturligtvis gärna att våra kunder är bland de fem leverantörer av traditionell försäkring och fondförsäkring som kommer att handlas upp enligt samma principer som vid upphandlingarna 2007 och 2010. Ta en titt på sammanställningen av avgifterna som Collectum har gjort, se nedan.

Dagens frukostseminarium kommer att följas upp i slutet av januari då vi mer i detalj går vi in i hur man kan använda processer och funktionalitet i Inca på bästa sätt. 

  • December 20, 2012