Två Itello-kunder nominerade till Årets livförsäkringsbolag

Vi säger grattis till två av våra kunder som på Insurance Awards 2013 har nominerats i kategorin Årets livförsäkringsbolag.

AMF blir uppmärksammade för lanseringen av sin nya tradlivprodukt med förstärkt garanti i slutet. Den nya tradlivprodukten och fondhandeln i fondförsäkringserbjudandet administreras fullt ut i Inca, liksom allt fler avtalsförsäkringsområden. 

Brummer & Partners tog tidigt ett beslut om att vara tydliga i kommunikationen med kunderna. Genom att använda Inca Web Services anropar Brummer & Partners Inca för att extrahera information som i sin tur används för att generera värdebesked. Brummer & Partners blev redan 2012 nominerade i SPVs tävling Guldkanten för sitt tydliga värdebesked.

Det är i kunddialogen varje aktör har möjlighet att vara unik, men i de branschgemensamma processerna tjänar alla på att dela på kostnaderna. Itello erbjuder Inca för att effektivera administrationen av försäkringar – för branschens alla aktörer.

Vinnaren avslöjas på Insurance Awards-galan den 24 april på Berns i Stockholm.