Folksam presenterade i The CEO Magazine

"Vi har haft en historia av att be om för mycket flexibilitet genom att påstå att vi är ett unikt företag och därför behöver vi unika lösningar. Jag tror inte att så är fallet. Naturligtvis är varje företag unikt, men vi vill ha mer standardiserade produkter och inte för många leverantörer ". säger Jens Henriksson VD på Folksam i en artikel i oktobernumret av The CEO Magazine.

Vi kunde inte hålla med mer. Eftersom alla aktörer i livförsäkringsbranschen står inför samma utmaningar, är det vettigt att dela kostnaderna för hela branschen och dra nytta av den kompetens våra medarbetare har. Vi har listat fem fördelar för med ett branschövergripande system för livförsäkringsbolagen.

  • Få transformeringen att ske
  • Öka interaktiviteten i flera dimensioner
  • Vi sätter kunskap i system
  • Ger dig den kontroll som krävs
  • Låga kostnader i en uppkopplad värld är en nödvändighet

De fem viktigaste fördelarna bildar en hållbar strategi för din framtid. Från och med nu kan du fokusera på det som verkligen betyder något - dina kunder och förändra verksamheten för att utnyttja potentialen i de möjligheter digitaliseringen skapar. Inget krångel om vilken väg att ta i framtiden.

  • October 22, 2014