AAA till Itello för åttonde året i rad

Itello har för åttonde året i rad fått den högsta kreditvärdighet AAA av kreditratingföretaget Bisnode.

”Det här visar att vi har en affärsmodell som fungerar och ger stabilitet och trygghet för både våra medarbetare och våra kunder. Våra kunders verksamhet är av naturen långsiktig, därför är det högst relevant att vår affärsmodell och verksamhet är långsiktiga till sin karaktär. Vår upprepade AAA rating ser vi som bevis på att vi är på rätt väg.”, säger Per Agélii Vd för Itelllo.

Av Sveriges alla drygt 490 000 aktiebolag är det nu bara 5 356  – drygt 1 procent som förtjänat AAA lika många år i rad som Itello. Det ger perspektiv på vår histori och att vår devis “Framtiden blir vad vi gör den till” gäller i högsta grad. 

Läs mer

  • November 28, 2016