• Swedish
  • English
  • Norwegian Bokmål

Movestic och Nordea Liv & Pension –
Vinnare på Insurance Awards 2016

Itello gratulerar våra kunder Movestic och Nordea till segrarna i Insurance Awards 2016.

I klassen "Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen" fanns två underkategorier. Movestic vann "Årets stjärnskott i försäkringsbranschen" och Nordea Liv & Pension vann "Årets inspiratör i försäkringsbranschen". 

Det är två prestigefulla priser våra kunder vunnit. Att lyckas rekrytera och behålla medarbetare är viktigt för hela branschen inte bara bland de som redan arbetar i branschen utan även bland universitetsstudenter. 2020 kommer 50 procent av arbetskraften vara generation Y, internerinfödingarna eller "the Millennials". De ställer nya krav på oss som arbetsgivare och i digitala kunddialoger.

Digitalisering skapar nya möjligheter även för försäkringsbranschen. Det kommer att krävas helt nya sätt att arbeta både med kunddialogen och med kärnsystemen samt krav på ökade automatiserade processer. Med Inca som administrativt system och Itello som samarbetspartner, har de båda vinnarna goda förutsättningar med talangfulla medarbetare och ett modernt affärssystem för administration av sin kärnaffär.

Högsta kreditvärdighet AAA – tolv år i rad
Högsta kreditvärdighet AAA - tolv år i rad ​Itello har för tolfte året i rad fått den högsta kreditvärdighet AAA[...]
How do you move five million pension insurance policies with different conditions?
How do you move five million pension insurance policies with different conditions? During the last years, Itello has supported our[...]
Framtidsspaning på Di Försäkring
Framtidsspaning på Di FörsäkringPå tioårsjubilerande konferensen Di Försäkring bjöds det på mängder av  intressanta framtidsspaningar inom livförsäkring, regelverk, cybersäkerhet, persondatasäkerhet[...]
  • April 21, 2016