Movestic och Nordea Liv & Pension –
Vinnare på Insurance Awards 2016

Itello gratulerar våra kunder Movestic och Nordea till segrarna i Insurance Awards 2016.

I klassen "Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen" fanns två underkategorier. Movestic vann "Årets stjärnskott i försäkringsbranschen" och Nordea Liv & Pension vann "Årets inspiratör i försäkringsbranschen". 

Det är två prestigefulla priser våra kunder vunnit. Att lyckas rekrytera och behålla medarbetare är viktigt för hela branschen inte bara bland de som redan arbetar i branschen utan även bland universitetsstudenter. 2020 kommer 50 procent av arbetskraften vara generation Y, internerinfödingarna eller "the Millennials". De ställer nya krav på oss som arbetsgivare och i digitala kunddialoger.

Digitalisering skapar nya möjligheter även för försäkringsbranschen. Det kommer att krävas helt nya sätt att arbeta både med kunddialogen och med kärnsystemen samt krav på ökade automatiserade processer. Med Inca som administrativt system och Itello som samarbetspartner, har de båda vinnarna goda förutsättningar med talangfulla medarbetare och ett modernt affärssystem för administration av sin kärnaffär.

Swedbank vinnare av Årets trofé för 2018
SPP Vinnare av Årets trofé 2017 SPPs byte av fondhandelsplattform vann det prestigefyllda priset Årets trofé 2017 från Itello. Med[...]
Itello utställare på Findig 2019 i Oslo
Itello utställare på ​Findig 2019 i OsloPå torsdag den 5 juni intar Itello scenen på Clarion Hotel The Hub i[...]
Launch of the Nordic Insurtech Report
Launch of the Nordic Insurtech Report Being actively involved in the Insurtech ecosystem, Itello is proud to be part of[...]