Movestic och Nordea Liv & Pension –
Vinnare på Insurance Awards 2016

Itello gratulerar våra kunder Movestic och Nordea till segrarna i Insurance Awards 2016.

I klassen "Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen" fanns två underkategorier. Movestic vann "Årets stjärnskott i försäkringsbranschen" och Nordea Liv & Pension vann "Årets inspiratör i försäkringsbranschen". 

Det är två prestigefulla priser våra kunder vunnit. Att lyckas rekrytera och behålla medarbetare är viktigt för hela branschen inte bara bland de som redan arbetar i branschen utan även bland universitetsstudenter. 2020 kommer 50 procent av arbetskraften vara generation Y, internerinfödingarna eller "the Millennials". De ställer nya krav på oss som arbetsgivare och i digitala kunddialoger.

Digitalisering skapar nya möjligheter även för försäkringsbranschen. Det kommer att krävas helt nya sätt att arbeta både med kunddialogen och med kärnsystemen samt krav på ökade automatiserade processer. Med Inca som administrativt system och Itello som samarbetspartner, har de båda vinnarna goda förutsättningar med talangfulla medarbetare och ett modernt affärssystem för administration av sin kärnaffär.

Itello sammanfattar Insurtech 2019
​Sthlm Fintech Week 2019 - Insurtech Seminars I onsdags (13/2) var Insurtech på agendan under Sthlm Fintech Week. Detta är[...]
Patrik Stålberg – ny CFO för Itello
Patrik Stålberg, ny CFO för ItelloPatrik Stålberg har utsetts till ny CFO för Itello och tillträdde sin nya tjänst den[...]
Itello erkänd av Gartner i senaste Magic Quadrant för affärssystem inom livförsäkringsbranschen
Itello erkänd av Gartner i senaste Magic Quadrant för affärssystem inom livförsäkringsbranschen.Itello, ett svenskt fintechbolag som utvecklar affärssystem och digitala[...]