Högsta kreditvärdighet AAA för nionde året i rad för Itello.

 

Stabilitet och långsiktighet kännetecknar fintechbolaget Itellos verksamhet, AAA rating för nionde året i rad skapar trygghet för våra kunder och medarbetare.

Den 4 oktober 2017 fick Itello återigen AAA i kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.  ”Att vi fått AAA varje år sedan 2009 visar att vi har en affärsmodell som fungerar och ger stabilitet och trygghet för både våra kunder och medarbetare. Våra kunders verksamhet är av naturen långsiktig, därför är det högst relevant att vår affärsmodell och verksamhet är långsiktiga till sin karaktär. Vår upprepade AAA rating ser vi som bevis på att vi är på rätt väg.”, säger Per Agélii Vd för Itelllo.

Av Sveriges alla drygt 515 000 aktiebolag är det nu bara 5 651  – drygt 1 procent som förtjänat AAA lika många år i rad som Itello. Det ger perspektiv på vår historia och att vår devis “Framtiden blir vad vi gör den till” gäller i högsta grad.

Följ Itello på LinkedIn så missar du inga nyheter!

Läs mer

  • October 20, 2017