Itello lanserar partnerprogram för att möta ökad efterfrågan

 

Itello ser en klart ökad efterfrågan av våra produkter och tjänster. Genom att lansera Itello Partner Program skapar vi valmöjligheter för våra kunder och möjligheter för partners.

Itello lanserar Itello Partner Program med syfte att öka ekosystemet för våra kunder runt Itellos produkter och tjänster. Itellos partners är företag som på olika sätt kan komplettera eller förstärka vår leverans eller som kan integrera sin ledande programvara med Itellos olika produkter.

Itellos ambition är att erbjuda kunderna inom liv- och pensionsbranschen den mest kompletta, kompetenta och kostnadseffektiva IT-leveransen genom vårt maknadsledande affärssystem Inca och vår produktsvit för digitalisering. Samtidigt ser vi att ett nätverk av partners kan addera stort värde till våra produkter och tjänster och därmed till våra kunder. Därför bygger Itello aktivt ett partnernätverk som ger våra kunder nya möjligheter i form av tex:

· Kompletterande tjänster som ökar vår leveransförmåga
· Nya leveransmodeller till marknaden, inclusive BPaaS och SaaS
· Kompletterande programvara som adderar mervärde till vår produktsvit.
· IT-intrastruktur och IT-drift för vår produktsvit

Vi utbildar våra partners genom Itello Academy. Detta möjliggör att kunden får tillgång till bra kompetens oavsett vem de arbetar med. Itello certifierar också kompletterande programvara från partners som erbjuder detta.

Det finns för närvarande fyra partnerkategorier:
· Consultancy Services Partners
· Administrative Services Partners
· Complimentary Software Partners
· IT Infrastructure Partners

Läs mer och våra kategorier.

Följ Itello på LinkedIn så missar du inga nyheter!

  • February 3, 2017