Högsta kreditvärdighet AAA för tionde året i rad för Itello.

 

Stabilitet och långsiktighet kännetecknar fintechbolaget Itellos verksamhet, AAA rating för tionde året i rad skapar trygghet för våra kunder och medarbetare.

Den 25 april 2018 fick Itello återigen AAA i kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.

”AAA varje år i ett decennium visar att vi har en affärsmodell som fungerar och ger stabilitet och trygghet för både våra kunder och medarbetare. Våra kunders verksamhet är av naturen långsiktig, därför är det högst relevant att vår affärsmodell och verksamhet är långsiktiga till sin karaktär. Vår finansiella styrka ger oss möjlighet att investera i vår verksamhet för att möta framtiden med marknadens bästa erbjduande.”, säger Mats Lillienberg VD för Itello.


Av Sveriges alla drygt 528 000 aktiebolag är det nu bara knappt 5 000  – knappt 1 procent som förtjänat AAA lika många år i rad som Itello. Det ger perspektiv på vår historia och att vår devis “Framtiden blir vad vi gör den till” gäller i högsta grad.

Läs mer

  • April 26, 2018