Ledning och styrelse

Företagsledning

Johan Ehnbom

Ansvarig för vår nyförsäljning. Johan har en lång erfarenhet som säljare, affärsutvecklare samt konsult inom bla bank och finans. Han vet hur man möter kundernas behov med moderna systemlösningar.

Anna Fulke

Ansvarig för vår konsultverksamhet. Anna har arbetat som konsult, projekt- och testledare samt i olika linjebefattningar inom IT och leverans. Hon är van att bidra i styrgrupper och hjälpa kunderna i stora och små projekt.

Magnus Grönvik

Ansvarig för Product Management. Magnus kommer närmast från Jeeves Information Systems AB där han var Head of Product Management. Under sin tid som produktchef på Jeeves etablerade han bl.a. processer för effektivare produktförvaltning, samt utveckling och lansering av nytt användargränssnitt, mobilitet och Jeeves Cloud.

Martin Sandén

Ansvarig för den kommersiella relationen med Itellos befintliga kunder. Martin har en gedigen erfarenhet inom bank och försäkring med inriktning mot affär, verksamhet och IT.
Han har stor förståelse för våra kunders utmaningar.

Anna Svanberg

Ansvarig för vår kvalitetssäkrande testverksamhet samt för vår support- och driftverksamhet. Anna har lång erfarenhet som testledare och driver tex testautomatiseringsprojekt med våra kunder. Hon vet både hur effektiv testning genomförs och hur en proaktiv support verkar. 

Jacob Funck

Ansvarig för utvecklingen av Itellos olika produkter samt den agila utvecklingsmetod som genomsyrar vår organisation. Jacob har 20 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, varav de senaste 10 i ledande befattningar. Jacobs ledarskap kännetecknas av det agila tänkandet.

Mats Lillienberg

VD
Mats har mångårig erfarenhet som ledare i globala organisationer för  IT och Programvaruindustrin inom Finans, Logistik och Telekom. Med kunden i centrum fokuserar han på att leverera produkter som håller hög kvalitet.

Patrik Stålberg

CFO
Patrik har 25 års erfarenhet från ledande finanspositioner inom flera industrier såväl som länder. Hans fokus är tillväxt och ett starkt partnerskap mellan finans och den operativa verksamheten.Styrelsen

Malin Björkmo

Styrelseledamot
Malin Björkmo har lång erfarenhet från arbete med företagsstyrning, kapitalförvaltning och införande och tillämpning av finansiella regelverk. Hon arbetar idag som rådgivare med fokus på försäkringsbranschen och var tidigare bl.a. ansvarig för området försäkring hos Finansinspektionen, kapitalförvaltningschef på Skandia Liv och VD för Storebrand Livs svenska filial. Malin har idag ett flertal styrelseuppdrag i finanssektorn.

Hans von Knorring

Styrelseledamot
Hans har mångårig erfarenhet från systemutveckling och IT inom bank och försäkringsområdet. 1999 -2003 var han utvecklingschef för Swedbank Robur. En av uppgifterna var att hitta en flexibel lösning för Swedbanks ambitiösa planer inom pension och försäkring. Lösningen blev att utveckla själva. Hans är en av grundarna och var VD för Itello från starten 2003 till 2015.

Anette Norberg

Styrelseledamot
Anette Norberg har 30 års erfarenhet från försäkringsbranschen i ledande befattningar som chefaktuarie, styrelseledamot, företagsledningsledamot och produktchef. Anette har en unik erfarenhet av förmåns- och premiebestämda pensioner samt inom ett brett spektrum av livförsäkringsbolag, vinstutdelande inom bank, ömsesidiga bolag och personrisk.

Gustav Lagercrantz

Styrelseledamot
Gustav har 20 års erfarenhet inom mjukvaruindustrin som innovatör, entreprenör, investerare och ledande befattningshavare. Tidigare grundare och VD för Netstar, COO och VP Sales i EPiServer, grundare av Trive och medgrundare av Wiraya.

Johan Berg

Styrelseledamot
Johan har över 30 års erfarenhet från flera aktörer inom programvaruindustrin, så som de svenska affärssystemsleverantörerna IBS och Intentia.

Thomas Bill

Styrelseledamot
Thomas har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; Globala VP Sales och COO för Front Capital Systems, VD för Pointsec Mobile Technologies, och VD för Protect Data och Orc Software.

Peter Larsson

Styrelseordförande
Peter har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; CTO på Front Capital Systems, VD för Protect Data, Episerver och VD för Pointsec Mobile Technologies.

Kontakta oss
08-4109 4000

Itello AB
Regeringsgatan 28
SE 111 53 Stockholm