Ledning och styrelse

Företagsledning

Mats Lillienberg

CEO
Anställd sedan: 2018

Mats har mångårig erfarenhet som ledare i globala organisationer för  IT och Program-varuindustrin inom Finans, Logistik och Telekom. Med kunden i centrum fokuserar han på att leverera högkvalitativa produkter. 

Patrik Stålberg

CFO 
Anställd sedan: 2019

Patrik har 25 års erfarenhet från ledande finanspositioner inom flera industrier såväl som länder. Hans fokus är tillväxt och ett starkt partnerskap mellan finans och den operativa verksamheten.
 

Per Brandt 

CTO
Anställd sedan: 2019

Per har mångårig erfarenhet av att få chefer, team och medarbetare att bygga rätt saker, på rätt sätt med fokus på hög kvalitet och hastighet. Per ansvarar för R&D och Product Management. 

Martin Sandén

Chief Delivery Officer
Anställd sedan: 2013

Martin ansvarar för våra CRM-, PS- och Operations-team. Han leder arbetet med att leverera värde till våra kunder. Detta inkluderar såväl implementeringsprojekt, konsulttjänster, fasta tjänster som support.

Anne Rexmark

Head of HR
Anställd sedan: 2019

Anne är en affärsmässig HR-chef som drivs av att leda och utveckla. Hon är en erfaren förändringsledare  och är van att bidra till företagets mål. Anne säkerställer att verksamheten får ett kvalitativt HR-stöd. 

Mike Telfer

Head of Sales 
Anställd sedan: 2020

Mike har mer än 30 års erfarenhet inom mjukvarubranschen där han arbetat i en rad olika chefsroller inom försäljning med fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer, identifiera nya affärsmöjligheter samt generera försäljning. Mike ansvarar för att upprätthålla och utveckla Itellos försäljningsinsatser och försäljningsstrategier.Magnus Gammelgård

Head of Corporate Development
Anställd sedan: 2018

Magnus har mångårig erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter inom bank- och försäkring. Han ansvarar för Itellos affärs- och verksamhetsutveckling med målet att öka bolagets lönsamhet och långsiktiga tillväxt.
Christine Blinke CMO

Christine Blinke

CMO
Anställd sedan: 2020

Christine har mer än 20 års erfarenhet av internationell B2B-marknadsföring från ledande roller på flera framgångsrika techföretag. Hon ansvarar för Itellos marknadsstrategi, marknadskommunikation och varumärkesutveckling.

Styrelsen

Malin Björkmo

Styrelseledamot
Malin Björkmo har lång erfarenhet från arbete med företagsstyrning, kapitalförvaltning och införande och tillämpning av finansiella regelverk. Hon arbetar idag som rådgivare med fokus på försäkringsbranschen och var tidigare bl.a. ansvarig för området försäkring hos Finansinspektionen, kapitalförvaltningschef på Skandia Liv och VD för Storebrand Livs svenska filial. Malin har idag ett flertal styrelseuppdrag i finanssektorn.

Hans von Knorring

Styrelseledamot
Hans har mångårig erfarenhet från systemutveckling och IT inom bank och försäkringsområdet. 1999 -2003 var han utvecklingschef för Swedbank Robur. En av uppgifterna var att hitta en flexibel lösning för Swedbanks ambitiösa planer inom pension och försäkring. Lösningen blev att utveckla själva. Hans är en av grundarna och var VD för Itello från starten 2003 till 2015.

Anette Norberg

Styrelseledamot
Anette Norberg har 30 års erfarenhet från försäkringsbranschen i ledande befattningar som chefaktuarie, styrelseledamot, företagsledningsledamot och produktchef. Anette har en unik erfarenhet av förmåns- och premiebestämda pensioner samt inom ett brett spektrum av livförsäkringsbolag, vinstutdelande inom bank, ömsesidiga bolag och personrisk.

Thomas Bill 

Styrelseledamot
Thomas har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; Globala VP Sales och COO för Front Capital Systems, VD för Pointsec Mobile Technologies, och VD för Protect Data och Orc Software.

Johan Berg

Styrelseledamot
Johan har över 30 års erfarenhet från flera aktörer inom programvaruindustrin, så som de svenska affärssystemsleverantörerna IBS och Intentia.

Peter Larsson

Styrelseordförande
Peter har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; CTO på Front Capital Systems, VD för Protect Data, Episerver och VD för Pointsec Mobile Technologies.

Magnus Hansson

Styrelseledamot
Magnus har lång erfarenhet från ledande finanspositioner inom flera industrier. Sedan 2015 arbetar han som CFO på mjukvaruföretaget Lime Technologies. Magnus har arbetat med företagsstyrning i över 10 år, bland annat som styrelseledamot i European House of Beds AB och Ingenius AB.