• se
  • en
  • no

Ledning och styrelse

Företagsledning

Johan Ehnbom

Head of Sales & Marketing
Anställd sedan: 2016

Johan har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling av standardsystem. Som tidigare managementkonsult och projektledare åt banker och försäkringsbolag har han en god förståelse för kunders behov och utmaningar. 

Anne Rexmark

Head of HR 
Anställd sedan: 2019

Anne är en affärsmässig HR-chef som drivs av att leda och utveckla. Hon är en erfaren förändringsledare  och är van att bidra till företagets mål. Anne säkerställer att verksamheten får ett kvalitativt HR-stöd. 

Per Brandt 

CTO
Anställd sedan: 2019

Per har mångårig erfarenhet av att hjälpa chefer, team och medarbetare att bygga rätt saker, på rätt sätt med fokus på hög kvalitet och hastighet. Per har mångårig erfarenhet och djup kompetens inom bank och finans.

Martin Sandén

Chief Delivery Officer
Anställd sedan: 2013

Martin ansvarar för våra CRM-, PS- och Operations-team. Han leder arbetet med att leverans av värde till våra kunder. Detta inkluderar såväl implementeringsprojekt, konsulttjänster, fasta tjänster som support.

Magnus Gammelgård

Head of Corporate Development 
Anställd sedan: 2018

Magnus ansvarar för och driver transformationsprojekt på bolaget tillsammans med Itellos intressenter med målet att öka bolagets lönsamhet och förbättra produktiviteten.

Patrik Stålberg

CFO
Anställd sedan: 2019

Jacob​
Patrik har 25 års erfarenhet från ledande finanspositioner inom flera industrier såväl som länder. Hans fokus är tillväxt och ett starkt partnerskap mellan finans och den operativa verksamheten.

Mats Lillienberg

CEO
Anställd sedan: 2018

Mats har mångårig erfarenhet som ledare i globala organisationer för  IT och Program-varuindustrin inom Finans, Logistik och Telekom. Med kunden i centrum fokuserar han på att leverera högkvalitativa produkter. 

Styrelsen

Malin Björkmo

Styrelseledamot
Malin Björkmo har lång erfarenhet från arbete med företagsstyrning, kapitalförvaltning och införande och tillämpning av finansiella regelverk. Hon arbetar idag som rådgivare med fokus på försäkringsbranschen och var tidigare bl.a. ansvarig för området försäkring hos Finansinspektionen, kapitalförvaltningschef på Skandia Liv och VD för Storebrand Livs svenska filial. Malin har idag ett flertal styrelseuppdrag i finanssektorn.

Hans von Knorring

Styrelseledamot
Hans har mångårig erfarenhet från systemutveckling och IT inom bank och försäkringsområdet. 1999 -2003 var han utvecklingschef för Swedbank Robur. En av uppgifterna var att hitta en flexibel lösning för Swedbanks ambitiösa planer inom pension och försäkring. Lösningen blev att utveckla själva. Hans är en av grundarna och var VD för Itello från starten 2003 till 2015.

Anette Norberg

Styrelseledamot
Anette Norberg har 30 års erfarenhet från försäkringsbranschen i ledande befattningar som chefaktuarie, styrelseledamot, företagsledningsledamot och produktchef. Anette har en unik erfarenhet av förmåns- och premiebestämda pensioner samt inom ett brett spektrum av livförsäkringsbolag, vinstutdelande inom bank, ömsesidiga bolag och personrisk.

Gustav Lagercrantz

Styrelseledamot
Gustav har 20 års erfarenhet inom mjukvaruindustrin som innovatör, entreprenör, investerare och ledande befattningshavare. Tidigare grundare och VD för Netstar, COO och VP Sales i EPiServer, grundare av Trive och medgrundare av Wiraya.

Johan Berg

Styrelseledamot
Johan har över 30 års erfarenhet från flera aktörer inom programvaruindustrin, så som de svenska affärssystemsleverantörerna IBS och Intentia.

Thomas Bill

Styrelseledamot
Thomas har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; Globala VP Sales och COO för Front Capital Systems, VD för Pointsec Mobile Technologies, och VD för Protect Data och Orc Software.

Peter Larsson

Styrelseordförande
Peter har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; CTO på Front Capital Systems, VD för Protect Data, Episerver och VD för Pointsec Mobile Technologies.

Kontakta oss
08-4109 4000

Itello AB
Regeringsgatan 28
SE 111 53 Stockholm