Ledning och styrelse

Företagsledning

Johan Ehnbom

Ansvarig för vår nyförsäljning. Johan har en lång erfarenhet som säljare, affärsutvecklare samt konsult inom bla bank och finans. Han vet hur man möter kundernas behov med moderna systemlösningar. 
E-post.

Anna Fulke

Ansvarig för vår konsultverksamhet. Anna har arbetat som konsult, projekt- och testledare samt i olika linjebefattningar inom IT och leverans. Hon är van att bidra i styrgrupper och hjälpa kunderna i stora och små projekt.
E-post.

Magnus Grönvik

Ansvarig för Product Management. Magnus kommer närmast från Jeeves Information Systems AB där han var Head of Product Management. Under sin tid som produktchef på Jeeves etablerade han bl.a. processer för effektivare produktförvaltning, samt utveckling och lansering av nytt användargränssnitt, mobilitet och Jeeves Cloud.

Martin Sandén

Ansvarig för den kommersiella relationen med Itellos befintliga kunder. Martin har en gedigen erfarenhet inom bank och försäkring med inriktning mot affär, verksamhet och IT.
Han har stor förståelse för våra kunders utmaningar.
E-post.

Anna Svanberg

Ansvarig för vår kvalitetssäkrande testverksamhet samt för vår support- och driftverksamhet. Anna har lång erfarenhet som testledare och driver tex testautomatiseringsprojekt med våra kunder. Hon vet både hur effektiv testning genomförs och hur en proaktiv support verkar. 
E-post.

Jacob Funck

Ansvarig för utvecklingen av Itellos olika produkter samt den agila utvecklingsmetod som genomsyrar vår organisation. Jacob har 20 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, varav de senaste 10 i ledande befattningar. Jacobs ledarskap kännetecknas av det agila tänkandet.
E-post.

Mats Lillienberg

VD. Mats har mångårig erfarenhet som ledare i globala organisationer för  IT och Programvaruindustrin inom Finans, Logistik och Telekom. Med kunden i centrum fokuserar han på att leverera produkter som håller hög kvalitet.

Styrelsen

Johan Berg

Styrelseledamot.
Johan har över 30 års
bred erfarenhet från flera aktörer inom programvaruindustrin,
så som de svenska affärssystemsleverantörerna IBS och Intentia.

Hans von Knorring

Styrelseledamot.
Hans har mångårig erfarenhet från systemutveckling och IT inom bank och försäkringsområdet och var VD för Itello från 2003 till 2015.

Gustav Lagercrantz

Styrelseledamot. 
Gustav har 20 års erfarenhet inom mjukvaruindustrin som innovatör, entreprenör, investerare och ledande befattningshavare. Tidigare grundare och VD för Netstar, COO och VP Sales i EPiServer, grundare av Trive och medgrundare av Wiraya.

Thomas Bill

Styrelseledamot.
Thomas har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; Globala VP Sales och COO för Front Capital Systems, VD för Pointsec Mobile Technologies, och VD för Protect Data och Orc Software.

Peter Larsson

Styrelseordförande.
Peter har haft flera ledande befattningar inom mjukvaruindustrin; CTO på Front Capital Systems, VD för Protect Data, Episerver och VD för Pointsec Mobile Technologies.