"Morning Insights"

Morning Insights

Ta del av sammanfattningarna från alla våra frukostseminarier – Morning Insights. De ger dig insikter och skapar möjligheter till att utveckla din verksamhet och effektivisera dina affärsmodeller.

Sedan hösten 2017 har Itello varit värdar för inspirerande seminarier för branschens aktörer som ett komplement till våra artiklar på Itello Insights.

 

Fem regelverk som skapar utrymme för innovation

 På frukostseminariet Morning Insights presenterade Dr Åke Freij sin syn på hur livförsäkringsbranschen aktörer kan skapa affärsmöjligheter av de senaste fem regelverksförändringar som branschen ställs inför istället för att se dem som hinder. Åke Freij – forskare och doktor vid Handelshögskolan i Stockholm, presenterade hur försäkringsbranschen kan utnyttja de kommande regelverksförändringarna för att skapa nya och […]

Läs mer

Digital Trends in Life and Pension

Analysföretaget Celents försäkringsanalytiker beskrev på ett frukostmöte idag sin syn på de digitala trenderna som påverkar liv- och pensionsbranschen. Robotrådgivare, beteendestyrd prissättning, virtuella service center togs upp som områden som branschen idag särskilt intresserar sig för. Det skapar ett alltmer livfullt ekosystem kring de nya teknikerna enligt Celent.

Läs mer