Migrering

 

Varje migrering är unik. Våra konsulter har stor erfarenhet från migrering hos flertalet kunder och tillämpar olika tillvägagångssätt beroende på situation och ambition. Med hjälp av välutvecklade metoder och verktyg väljer vi strategi utifrån vår grundsyn, att tillföra maximal nytta för kund.

Vi har migrerat allt från några tusen till miljontals försäkringsavtal och tjänstepensionsplaner. Vi kan hantera migreringar i samband med nyproduktionsstart eller uppdelat över tiden. Det kan även handla om kontinuerliga migreringar som genomförs löpande, parallellt med pågående produktionsdrift av befintliga system och som måste ske helt sömlöst där kunderna i tex internetbank och kontor inte ens märker konsekvenserna av systembytet.

Migrering sker alltid i en process med flera kontrollerade steg.
Hur mycket av din historik du vill ha med in i de nya systemen avgör du själv, vi kan hantera allt från tidernas begynnelse om du så önskar men oftast hittar man en lämplig brytpunkt. Det har till och med hänt att våra migreringsprojekt nominerats till Årets IT-projekt i Sverige! Något vi är väldigt stolta för och som visar på vår förmåga att genomföra lyckade migreringsprojekt.

Vill du veta mer? Kontakta oss för att ta del av hela vårt tjänsteutbud.

Läs mer:
AMF: Lämnade stordatorn och sänkte avgifterna med 300 miljoner 
Swedbank Försäkring: Äntligen alla försäkringar i samma system!
B
rummer Life: Betåndsöverlåtelse och migrering