Våra Complementary Software Partners erbjuder programvara som kompletterar Itellos produktutbud.


Skapa kunddialog i världsklass i alla kanaler


Genom att integrera Inca och era övriga affärssystem till Metaforces molnbaserade kommunikationsplattform, kan ni organisera kundkommunikationen på ett enhetligt och effektivt sätt. Kunddialogen automatiseras, oavsett om den är postal eller digital.


"Genom vårt strategiska samarbete med Itello får du tillgång till en välbeprövad standardlösning för skriftlig kommunikation som sparar både tid och pengar och som gör att ditt företag kan skapa konkret kundvärde i alla kanaler."


Björn Junge, VDItello Partner Program

Genom att gå med i Itello Partner Program får du tillgång till verktyg för affärsutveckling, utbildning, teknisk utveckling och marknadsföring som kan hjälpa dig att öka företagets omsättning och vinst som "Partner" till Itello. Dessutom tillhandahåller Itello lösningar och tjänster som gör det enklare för dig att driva och utveckla ditt företag. Med Itello Partner Program kan du som partner utforska Itellos breda utbud av branschledande lösningar för hantering av policysystem och digitala lösningar för pensions- och livförsäkringsbranschen. Via programmet kan du som partner lära dig mer om Itellos affärssystem Inca samt SaaS-lösningen Itello Live.

Vill du också bli en Itello-partner?