Våra Consultancy Services Partners spelar en viktig roll genom att erbjuda implementations- och supporttjänster som möjliggör ökad leveranskapacitet till våra kunder.


Konsulter med erfarenhet inom digitalisering och effektiviseringar av försäkringsverksamheter


Accenture är ett ledande globalt företag med verksamhet inom digitalisering, strategi, konsulttjänster, IT och verksamhetsoptimering. Accenture har branschledande kunskap och erfarenhet av att skapa kundresor för att maximera kundnytta och flexibilitet för de kanaler som kunden väljer. I samarbete med Itello har de under de senaste åren levererat konsulter med erfarenhet av Inca; integrationsteknologier så som blockchain, robotics, AI och cloud; och specifika kompetenser mot system som Oracle, SAP, Microsoft och SAS.


”Med global erfarenhet och ett stort nätverk inom försäkring och digitalisering, skapar Itello och Accenture ett samarbete som hjälper er verksamhet inom försäkringsmarknaden att växa.”


Risto Sandberg, Managing DirectorKostnadseffektiva as-a-service modeller för försäkringsbolag


Cognizant kan i samarbete med Itello erbjuda kostnadseffektiva försäkringsprocesser as-a-service med Inca som försäkringssystem. Cognizant har ett servicecenter för försäkringsadministration i Vilnius, Litauen, men personal som pratar de skandinaviska språken och som kan Inca.


"I samarbetet med Itello och nyttjandet av Cognizants framstående kompetens i Vilnius, Litauen, ser Cognizant fram emot att bistå försäkringsbolag med en as-a-service-lösning."


Kaushik Sharkar, Nordenchef


Erfarna konsulter med gedigen Inca-expertis


Future Core Fintech Consulting AB levererar IT- och konsulttjänster till finansbranschen i allmänhet och livförsäkringsbranschen i synnerhet. De har konsulter med lång erfarenhet från både livförsäkringsbranschen och Inca.


"Itellos framgångar de senaste åren är ett kvitto på att deras affärssystem Inca är etablerat som hela livförsäkringsbranschens standardsystem. Framgångarna skapar möjligheter för oss och våra konsulter på Future Core att erbjuda tjänster som efterfrågas.  Idag erbjuder vi Itello flera konsulter, men genom partnerskapet kan vi erbjuda kvalificerade konsulter till hela livförsäkringsbranschen."


Johan Modig, VD


Kortare "Time to market" med automatisering och smart förvaltning


SetPace skapar lösningar som gör det enkelt att testa och integrera mot Inca. Företaget har konsulter med djup kompetens i Inca generellt och inom dessa områden specifikt.


"SetPace vill fylla gapet mellan kundens system och Itellos produkter. Vi skapar lösningar som gör det enkelt att testa och integrera mot Inca."


Saad Hashim, VD


Itello Partner Program

Genom att gå med i Itello Partner Program får du tillgång till verktyg för affärsutveckling, utbildning, teknisk utveckling och marknadsföring som kan hjälpa dig att öka företagets omsättning och vinst som "Partner" till Itello. Dessutom tillhandahåller Itello lösningar och tjänster som gör det enklare för dig att driva och utveckla ditt företag. Med Itello Partner Program kan du som partner utforska Itellos breda utbud av branschledande lösningar för hantering av policysystem och digitala lösningar för pensions- och livförsäkringsbranschen. Via programmet kan du som partner lära dig mer om Itellos affärssystem Inca samt SaaS-lösningen Itello Live.

Vill du också bli en Itello-partner?